WELKOM BIJ VAN MEEUWEN BEDDEN HAARLEM

Sinds 1938 is Van Meeuwen Bedden uw aangewezen specialist in de zoektocht naar een bed. Of u nu een matras zoekt of een boxspring, bij ons bent u aan het goede adres. Maar ook voor een nieuwe lattenbodem, een ander dekbed met of zonder mooi dekbedovertrek zit u bij ons goed. Zoekt u een seniorenbed of ledikant? U zult verbaasd zijn over de keuze. Maar ook de selectie kussens of alle andere slaapkamer gerelateerde zaken is zéér uitgebreid.

Wij begrijpen dat u in uw speurtocht naar een nieuw bed vele keuzes heeft en wordt overspoelt met prachtige plaatjes en aanbiedingen. Van Meeuwen Bedden probeert zich te onderscheiden door een individueel advies, gebaseerd op anatomisch verantwoorde ligging. Het internet is een prima orientatie bron, maar nachtrust is voor iedereen een persoonlijk iets en daar past dan ook een persoonlijk en op maat gemaakt advies bij.

Uiteraard vindt u uw nieuwe boxpspring of bed bij Van Meeuwen Bedden. Al onze adviseurs hebben minimaal 25 jaar ervaring en helpen u graag met een persoonlijk advies. Dus of u nu een dekbed gevuld met diervriendelijke dons wilt, een complete slaapkamer zoekt, nieuwe matrassen wilt of meer informatie over een seniorenbed wilt..........bij Van Meeuwen Bedden zit u altijd goed! Daarnaast hebben wij geregeld een actuele aanbieding en geven altijd de beste prijsgarantie.

Sinds 1938 zijn wij een begrip in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Santpoort, IJmuiden, Velserbroek, Aerdenhout, en ver daar buiten. Lees meer -->

 

 

 

 

goed slaapadvies

Twitter

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.