Uniek, de 3 in 1 Comfortbox.

De meest optimale verstelbare boxspring is de 3 in 1 comfortbox.

Deze unieke boxspring heeft het uiterlijk van een mooie “normale” boxspring met de mogelijkheid van vele stof, kunstleder en lederbekleding en vele soorten hoofdborden. Verder is het ligcomfort fantastisch.

Echter is deze boxspring ook volledig elektrisch verstelbaar in de meest perfecte uitvoering met neksteun, rugsteun, zitvlak en knieknik. Hierdoor biedt deze een optimaal zitcomfort en zit meestal lekkerder dan een stoel of fauteuil. Ook is hij volledig kantelbaar van hoofdeinde naar voeteneinde, ideaal voor mensen met zuurproblemen en/of middenrifproblemen. Hij is ook volledig kantelbaar van voeteneinde naar voeteneinde, ideaal voor mensen met spataderen en/of vocht in de benen.

Het unieke aan deze boxspring is dat hij ook nog eens volledig elektrisch omhoog kan en daardoor een echt hoog/laagbed is, oftewel ideaal als zorgbed terwijl hij er nog steeds mooi uitziet en niet als een “ziekenhuis”bed.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.