Met trots bieden wij u onze HAAL EN BRENG SERVICE aan! Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is er een andere reden waarom u niet eenvouding naar ons toe kunt komen? Maakt u dan gebruik van onze haal en brengservice. Neemt u direct contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 023-5254956 voor het maken van een afspraak. Wij komen u dan, geheel vrijblijvend, op het afgesproken tijdstip thuis ophalen en onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u vervolgens op uw gemak in onze winkel rondsnuffelen. Uiteraard staan wij u graag bij met een persoonlijk en op maat gemaakt advies.

En na afloop brengen wij u uiteraard ook geheel kosteloos weer terug naar huis.

Ook dit behoort tot onze "ouderwetse" service waarin wij graag meedenken met onze klanten. Wij maken graag met u een afspraak!

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.