"les Meubles de Famille". Al meer dan 100 jaar draait het vakmanschap bij Grange om essentiële waarden als authenticiteit, harmonie, respect voor materie en respect voor kwaliteit. Bij Grange vindt u meubelen, maar ook ideeën om deze meubelen te laten leven in uw interieur.

Of het nu de kastenmodules zijn of ledikanten. Met klassiekers als de "new Louis Philippe" brengt Grange een ode aan Koning Victoria. Geraffineerde welvingen, wijde grepen en afgestompte hoeken tekenen deze vrouwelijke Grange lijn. Of wat dacht u van de prachtige meubelen geïnspireerd op de Franse koloniale periode in Azië. De massieve gewelfde poten doen denken aan de tempelzuilen. Een mooi evenwicht tussen Franse meubelkunst en Aziatische traditie. Grange voert u moeiteloos terug naar lang verloren tijden en vertaald die sfeer naar anno nu. Van Meeuwen is een troste dealer van Grange. Grange is uw aandacht meer dan waard! wilt meteen meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.