SUPER AANBIEDING BIJ VAN MEEUWEN BEDDEN 
Daar droom je van... Mooie theatershows!
Al 80 jaar zijn er twee bedrijven in de regio Haarlem/IJmuiden actief die al uw dromen waar maken. Van Meeuwen Bedden laat u dromen in de heerlijkste bedden én de Stadsschouwburg Velsen laat u wegdromen bij de mooiste voorstellingen.

Met de aanbieding gaat u gratis naar het theater 
Beide droombedrijven slaan de handen ineen. Als klant van Van Meeuwen Bedden ontvangt u bij aankoop van een matras* een voucher voor één GRATIS entreekaart voor een voorstelling naar keuze, uit het totale professionele aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Wie weet droomt u straks weg bij Brigitte Kaandorp, Plien & Bianca, Erik van Muiswinkel, Hans Liberg, een mooie musical of bij een van de vele andere topshows in het sfeervolle theater.

Kijk voor het volledige aanbod op www.stadsschouwburgvelsen.nl of bekijk hier de theatergids.

Reserveer nú deze aanbieding
Maak direct uw keuze en haal uw gratis entreekaart af bij de kassa van de Stadschouwburg Velsen aan de Groeneweg 71 in IJmuiden. De kassa is geopend van ma t/m vr van 12.00 tot 16.00 uur.

*Niet combineerbaar met andere aanbiedingen en op reeds afgeprijsde matrassen.

 

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.