Uniek, de 3 in 1 Comfortbox. Absoluut de beste boxspring Haarlem u te bieden heeft! U zoekt een boxspring die er niet alleen prachtig uitziet maar daarnaast u ook nog versteld laat staan van zijn verstelbaarheid? Stopt u dan maar met zoeken. Wilt u direct meer informatie? Stuur u ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar bellen mag natuurlijk ook op: 023-5254956

De meest optimale verstelbare boxspring is de 3 in 1 comfortbox. Deze unieke boxspring heeft het uiterlijk van een mooie “normale” boxspring met de mogelijkheid van vele stof, kunstleder en lederbekleding en vele soorten hoofdborden. Verder is het ligcomfort van deze boxspring fantastisch. Echter is deze boxspring ook volledig elektrisch verstelbaar in de meest perfecte uitvoering met neksteun, rugsteun, zitvlak en knieknik. Hierdoor biedt deze een optimaal zitcomfort en zit meestal lekkerder dan een stoel of fauteuil. Ook is hij volledig kantelbaar van hoofdeinde naar voeteneinde, ideaal voor mensen met zuurproblemen en/of middenrifproblemen. Hij is ook volledig kantelbaar van voeteneinde naar voeteneinde, ideaal voor mensen met spataderen en/of vocht in de benen.

Het unieke aan deze boxspring is dat hij ook nog eens volledig elektrisch omhoog kan en daardoor een echt hoog/laagbed is, oftewel ideaal als zorgbed terwijl hij er nog steeds mooi uitziet en niet als een “ziekenhuis”bed.

VOORDELEN:

  • Uniek in Nederland. In de regio exclusief bij Van Meeuwen Bedden
  • Ongekende verstelmogelijkheden incl. medische standen als een trendelenburgstand.
  • Volledig kantelbaar. Zowel van hoofd naar voeten (zuur of middenrifproblemen) als andersom (spataderen of vocht in de benen)
  • Verstelbaar bed en zorgbed in 1. Dus ook geschikt voor thuisverpleging en verzorging
  • Mogelijkheden van een "ziekenhuisbed" zonder het klinische uiterlijk
  • Verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en stofgroepen
  • Optimaal en afzonderlijk verstelbare neksteun, knieknik, zitvlak en rugsteun

Bovendien is de boxspring ook nog eens uitermate stabiel. Waar andere, soort gelijke, constructies vaak erg instabiel worden bij het verstellen van het bed, blijft de boxspring 3 in 1 comfort zelfs in de allerhoogste posities extreem stabiel.

Kortom, deze boxspring 3 in 1 comfort is meer dan een test waard. Komt u snel eens langs in onze showroom waar u de beste boxspring Haarlem te bieden heeft in al zijn facetten kunt testen. Onze medewerkers staan u uiteraard graag bij met een persoonlijk advies. Mocht u moeilijk ter been zijn of niet over vervoer beschikken, maakt u dan gebruik van onze HAAL EN BRENG SERVICE

U vindt Van Meeuwen Bedden aan de Rijksstraatweg 67-71 in Haarlem. Gratis parkeren voor de deur!

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.