Meubelfabriek De Linde is een Nederlandse meubelfabriek die leuke, eigentijdse ledikanten en slaapkamermeubilair maakt voor een schappelijke prijs. Zij maken veel gebruik van massief hout of de beste kwaliteiten fineer. Er zijn vele kleurcombinaties mogelijk en De Linde levert ook senioren ledikanten voor een aantrekkelijke prijs.Met korte levertijden is De Linde een optie die zeker te overwegen is indien u uw slaapkamer van een "frisse look" wilt voorzien.

Alle ledikanten zijn ook leverbaar in een deelbare versie wat extra makkelijk is met het opmaken van het bed of tussen de bedden schoonmaken. De Linde maakt al het meubilair in eigen beheer en kan ddarom ook specifiek maatwerk leveren, bijv. een smaller nachtkastje of een hoger of lager hoofdbord, alles is mogelijk.

Wilt u meer weten over De Linde kom dan naar onze showroom of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.