De Deluxe 28 is een unieke lattenbodem. Deze lattenbodem, van Nederlandse makelij, heeft zeer veel instelmogelijkheden welke onze slaapadviseur met u zal doornemen, hierdoor kunt u deze lattenbodem geschikt  maken voor iedere lichaamsbouw. Dit d.m.v. de perfecte instelbare schouderzone en heupzone tevens is ieder lattenpaar is ook weer indiviidueel aan te passen aan wie erop komt te liggen, zo vormde Deluxe 28 een zeer goed ondersteunende lattenbodem. De latten veren boven het frame waardoor een combinatie van 2 bodems naast elkaar geen harde rand in het midden vormen. Dit alles ook nog voor een zeer scherpe prijsstelling wat uniek is voor een puur Nederlands product. Wl28 Octo [1].jpg

De electrisch verstelbare uitvoering van de Deluxe 28 lattenbodem is uitgevoerd met een "platte motor" waardoor deze wanaf de zijkant niet zichtbaar is in de stand alone uitvoering  en wanner u deze in een ledikant plaatst past hij er altijd in aangezien er niets onde de lattenbodem uitsteekt.

 

 

WL28 Octo [2] LR.jpg

Deze lattenbodem is leverebaar in aale gangbare afmetingen maar ook maatwerk is geen probleem. De lattenbodem is te combineren met zeer veel matrassoorten.

 

 

WL28 Hoogteversteller [1] LR.jpg

WL28 Kappen [1] LR.jpg

 

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.