Slapen als in een luxe hotel.

De Hotel Line collectie is een comfortabele en degelijke boxspring met daarop een zogenaamde Pillowtop pocketveringmatras. Dit is een pocketveringmatras met een topper er aan vast. Het voordeel ervan is dat de topper niet verschuift en een net zo lange levensduur heeft als de matras. Hij hoeft dus niet eerder vervangen te worden. Dit is ook de reden waarom hotels hiervoor kiezen vanwege de duurzaamheid en het prachtige slaapcomfort. De tijk van de matras is tevens brand- en vuilwerend en voldoet aan alle eisen voor gebruik in hotels.

Het uiterlijk heeft grandeur en u heeft de keuze uit 5 typen hoofdborden. Er is ook een elektrisch verstelbare variant.

De Hotel Line collectie is verkrijgbaar in de vlakke uitvoering vanaf € 1899,= dit is voor de boxspring, matras en hoofdbord in de maat 160 of 180 x 200. De electrisch verstelbare uitvoering is vanaf € 3280,=. Een fantastische prijs voor zo een kwaliteitsproduct.

Kom het slaapcomfort en de mogelijkheden eens bewonderen in onze showroom en wie weet kiest ook u ervoor om te slapen als in een luxe hotel. Wilt u meteen meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.