Hülsta staat voor Duitse degelijkheid en prachtig modern design. Hierdoor past Hülsta perfect in de collectie van Van Meeuwen Bedden. De enorme keuze aan vele slaapkamerprogramma's is indrukwekkend. Ieder slaapkamerprogramma bestaat uit ledikanten, nachtkastjes, hoofdborden, commodes, spiegels en linnenkasten. Er is ook keuze uit vele houtafwerkingen, lederen hoofdborden en prachtige lakkleuren. De afwerking van ieder artikel tot aan de handgreepjes aan toe is verbluffend mooi en kwalitatief van het hoogste niveau.

De kastsystemen van Hulsta zijn een klasse apart. Hulsta is al sinds jaar en dag het toonaangevende merk op het gebied van kastsytemen. Of het nou gaat om een "normale" linnenkast of een complete inloopkast of zelfs alleen de inrichting van een kastenkamer, werkelijk alles is mogelijk en volledig op maat te leveren in de prachtige en oerdegelijke kwaliteit waar Hulsta bekend om staat.

Met een slaapkamer of kastsysteem van Hülsta koopt u een meubelstuk voor vele jaren gebruikplezier. Wenst u meer informatie? Kom dan naar onze showroom of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

 

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.