Sinds jaar en dag is Kauffmann onze donsleverancier van diervriendelijke donzen dekbedden. Van Meeuwen Bedden vult tevens deze donzen dekbedden in eigen atelier. Daardoor is het mogelijk een dekbed geheel af  te stemmen op uw eigen, persoonlijke voorkeur. Iets warmer of juist koeler? Iets langer of juist korter? Wij maken het graag voor u. Tevens kunt u uw "oude" dekbed na een aantal jaren weer bij laten vullen zodat u weer jaren heerlijk warmpjes bij ligt.

Kauffmann levert tevens kant en klare diervriendelijke dekbedden. De Prinzessin der Nacht is bijvoorbeeld een fantastisch donzen dekbed gevuld met 100% zuivere dons uit de Valdai en komt in een superieure tijk van de fijnste batist. Tevens levert Kauffmann het meest exclusieve dekbed ter wereld, de "Köningin der Nacht" een dekbed gevuld met de zéér zeldzame eiderdons.

Voor ieder budget is er een fantastisch diervriendelijk dekbed te vinden, hetgeen voor ons tevens een bijzonder belangrijke reden is om met de dons en veren van Kauffmann te werken. Immers alle dons en veren zijn gegarandeer diervriendelijk. Alle Kauffmann producten dragen het "Downright Down-label for animal and eco care" hiermee verzekert Van Meeuwen Bedden dat u producten koopt die met het respect en zonder dierenleed voor de dieren en hun omgeving zijn vervaardigd. zo kunt u met een gerust hart gaan slapen onder de prachtige dekbedden van Kauffmann.

Wilt u meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

 

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.