De Belgische firma Revor levert inmiddels meer dan 35 jaar vakmanschap en kwaliteit. Door continu productonderzoek en gebruik van hoogwaardige materialen kan Revor op slaapgebied alles leveren, van laag tot hoogsegment. Van baby tot senior. Revor heeft voor elke doelgroep en voor elke portemonnee iets te bieden.

Alle producten worden in België vervaardigd en de lijnen naar Nederland zijn zéér kort. De levertijden zijn minimaal en Van Meeuwen Bedden levert alle Revor producten, daar waar mogelijk, altijd binnen 1 week uit. Kussens, matrassen, matrasbeschermers, dekbedden, bedbodems, hoofdborden, slaapkamermeubilair....... U kunt het zo gek niet bedenken of Revor heeft het in haar assortiment.

Laat u bij Van Meeuwen verassen door de mogelijkheden van Revor. U zult verbaasd staan over wat er allemaal kan. Kom naar onze showroom om de grote collectie van Revor te ervaren en bewonderen. Wilt u meteen meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

Nieuw van Revor bij Van Meeuwen: de 3 in 1 comfortbox.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.