Styldecor is het beste van twee werelden: de royale esthetiek uit romantische tijden, gecombineerd met de hoogtechnologische ergonomie van de toekomst.

De met de hand gemaakte zit- en slaapmeubelen zijn stuk voor stuk pronkstukken. De vormgeving getuigt van een doorgedreven objectliefde. De gedetailleerde afwerking van een enorme vakkennis. Het resulteert in trotse, tijdloze producten van het allerhoogste niveau.

Van Meeuwen is de troste dealer van Styldecor in de regio Haarlem. Voor de bekleding worden stofjes gebruikt uit de collecties van Zimmer & Rohde, Chivasso Carlucci, Romo Intede, Delfosse, Vano en Aritex. Deze fabrikanten staan garant voor trendy kwaliteitstextiel. Ook het lederaanbod van Deletex werd in het aanbod opgenomen. Nietemin laat men ook de mogelijkheid uw meubel te bekleden met zelf aangeleverde stofjes. Zo kan het perfect worden afgestemd op uw interieur.

Stuur ons een e-mail voor meer informatie. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

 

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.