Synchroline staat synoniem voor ondersteuning.
Synchroline staat synoniem voor aanpassing. 
Synchroline staat synoniem voor het beste wat er op het gebied van anatomisch verantwoord slapen verkrijgbaar.

Met trots presenteert Van Meeuwen Bedden zich als hoofddealer van Synchroline voor Nederland. De fantastische en unieke lattenbodem geeft niet alleen een perfecte anatomische ondersteuning aan het lichaam, maar geeft als één van de weinige bedbodems ook nog eens de mogelijkheid deze per persoon individueel aan te passen. Tevens kan na aankoop de mate van aanpassing en ondersteuning op kinderlijk eenvoudige wijze worden veranderd.

De rode synchroon latten zorg voor een perfecte verdeling van het lichaamsgewicht en geven dezelfde perfecte ondersteuning, ongeacht waar en hoe u slaapt. De Synchroline lattenbodem is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen van vlak tot 3 motorisch verstelbaar. De radiografische afstandsbediening zorgt voor een storingsvrije bediening en het unieke sledesyteem geeft u een zitcomfort in bed wat ongeëvenaard is en gerust revolutionair mag worden genoemd. De absolute wereldtop op het gebied van technisch slapen.

Kom naar de showroom om Synchroline in het echt te ervaren of voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.