Ervaar de perfecte ondersteuning van Vi Spring. Volgens traditioneel vakmanschap worden de boxsprings al meer dan 100 jaar met Engelse traditie en handwerk vervaardigd. Daarbij worden alleen de mooiste en beste materialen gebruikt. Vi Spring maakt wellicht het beste bed ter wereld. Elk bed wordt uiterst nauwkeurig met de hand en op maat gemaakt door mannen en vrouwen die een jarenlange opleiding volgden om hun vak te leren. Het is die aandacht voor detail die Vispring een leider maakt in de wereld van luxebedden. Een leuk detail is dat Vi Spring de uitvinder is van het huidige pocketvering systeem en dat in de First Class van de Titanic al op Vi Spring bedden werd geslapen. Het geeft de exclusiviteit van Vi Spring moeiteloos weer.

Eenmaal een Vi Spring en u wilt nooit meer anders. Niet voor niets zegt men bij Vi Spring "Life Changing". Bij Van Meeuwen vindt u een uitgebreide collectie van Vi Spring alsmede de voorbeeld stoffen en hoofdborden. Na bestelling wordt uw bed vanaf basis geheel persoonlijk en op commissie gemaakt. Uw nachtrust zal nooit meer hetzelfde zijn. Meer informatie? Kom naar onze showroom of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

 

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.