De super handdoeken uit Oostenrijk. Van Meeuwen voert de Vossen collectie. 100% katoen in een mooi, zware kwaliteit (614 g/m2). De unieke Air Pillow productie techniek zorgt voor een fluffy handdoek met een ongekende zachtheid. Door de speciale structuur hebben de handdoeken een perfecte vochtopname. Van Meeuwen Bedden heeft tevens diverse soorten badjassen, badmatten en aanverwante badtextiel producten van Vossen. Uiteraard zijn de overige collecties van Vossen altijd voor u te bestellen.

De mooie badjas collectie van Vossen hebben wij ook in onze showroom, zowel voor dames als heren. Modellen in vele kleuren en in diverse stijlen. Het ideale van de badjassen van Vossen is dat deze snel vocht opnemen en ook weer snel opdrogen waardoor  ze ook perfect geschikt zijn voor saunabezoek. Kom naar onze showroom om de mooie kwaliteiten van Vossen te voelen en te zien of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag direct verder. Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.