Na een korte introductie in de wereld van bedden gaan we over op de uitgebreide ligronde. De start is op een zéér slecht bed. Hierop wordt goed duidelijk waar de eventuele problemen zich bevinden en wat de specifieke behoeften van uw lichaam zijn. Met die kennis gaan we vervolgens samen op zoek naar de perfecte bedcombinatie! Hierbij wordt goed gekeken naar uw rug en de houding die het lichaam aanneemt. Daarbij is het streven vanaf de eerste seconde optimale ontspanning van lichaam, spieren en ledematen. 

Van Meeuwen Bedden laat zich daarbij niet leiden door trends, hypes of modegrillen. Voorop staat, vanaf het allereerste moment, uw persoonlijke behoefte en wensen en niet of het voldoet aan de trend van dat moment. Natuurlijk moet uw bed en slaapkamer er mooi uitzien, maar je hebt niets aan een prachtige bedcombinatie als je de gehele nacht slecht slaapt of wakker wordt met rugpijn. 

Tot slot ontvangt u van ons een persoonlijk advies met betrekking tot de bedcombinatie die voor u het best geschikt is en die u de meest optimale ondersteuning geeft. 

Na aankoop worden de artikelen door ons besteld en bij ontvangst per omgaande aan u geleverd. Desgewenst voeren wij uw oude spullen af en zorgen voor de verwerking van dit afval. Dit is uiteraard zonder enige verdere kosten. 

Dit alles gebeurd altijd door de eigen vakmensen van Van Meeuwen. Dus geen externe organisatie of ingeschakelde instanties. Maar mensen die door ons zelf zijn opgeleid en bij Van Meeuwen Bedden in dienst zijn. 

Hierdoor zijn we in staat om van begin tot eind het gehele proces te begeleiden en in goede banen te sturen. 

U ziet het......... wij gaan, net als u, niet over 1 nacht ijs als het om uw nachtrust gaat. En juist dat maakt het verschil tussen zomaar even tussendoor een bed uitzoeken of u laten adviseren door vakmensen met verstand van zaken.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.