WIE ZIJN WIJ?

De beddenmarkt is in beweging. Had u tot een jaar of 15 geleden de keuze uit een paar bekende merken, tegenwoordig wordt men overspoeld met mogelijkheden, trends en noviteiten. Uiteraard hebben wij ook niet stilgezeten. Altijd zijn we op zoek naar het beste dat er op de wereld te koop is op beddengebied. Toch willen we ons niet te veel laten verleiden door altijd maar met de trends mee te gaan. Niet is al het "nieuwe" per definitie beter. Misschien wel anders, maar niet persé beter. En daar ligt onze uitdaging. De kwaliteit, persoonlijke touch en kennis van vroeger combineren met de vraag van nu. 

Bij Van Meeuwen terecht voor al hetgeen wat met uw slaapkamer heeft te maken. Geen wens of idee is ons te gek.Of u nu op zoek bent naar een MATRASBOXSPRING, LATTENBODEM, DEKBED, DEKBEDOVERTREK, SENIOREN BEDLEDIKANT en KUSSENS of alle andere slaapkamer gerelateerde zaken

Door een persoonlijke benadering en mee te denken met de klant proberen wij ons dagelijks te onderscheiden van de concurrentie en de interwinkels die uiteindelijk alleen maar "dozenschuivers" zijn, maar het laten afweten als er iets mis gaat. 

Graag zijn wij u van dienst en laten het verschil zien. Met als enige doel uw fantastische nachtrust. Uiteindelijk is het onze reclame als u goed slaapt. Wij realiseren ons dat dagelijks en gaan graag de uitdaging aan om er, samen met u, iets moois van te maken. Niet voor niets heeft ons familiebedrijf in ruim 78 jaar naam en faam opgebouwd. Van Haarlem tot Nieuw Zeeland. Want zelfs overzee kunt u inmiddels bedden van Van Meeuwen aantreffen. 

U bent van harte welkom in onze winkel te Haarlem. Eventueel kunt u ook gebruik maken van onze HAAL EN BRENG SERVICE

Uiteraard kunt u ook uw vragen, ideeën of opmerkingen kwijt via de contact pagina op onze website. Wij horen graag van u. Dat kan telefonisch op 023-5254956 maar natuurlijk ook via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.