UW BED EN UW SLAAPPROBLEMEN

Veel mensen kampen met slaapproblemen en slapeloosheid. Naast psychische spanningen zijn belangrijke oorzaken voor deze slaapproblemen rugpijn, nekklachten, stijve nek of nekpijn, pijnlijke schouders of stramme ledematen. Ook voor deze lichamelijke klachten geldt dat deze kunnen worden verminderd of zelfs helemaal verholpen door de juiste ontspanning. En juist daarbij is een goed anatomisch ondersteunend bed van ongekend belang. Wilt u direct meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een goed anatomisch verantwoord bed met de juiste ondersteuning zorgt voor een optimale ontspanning van spieren en gewrichten. De ervaring leert dat dit een effectief wapen kan zijn tegen rugpijn. Maar ook een stijve nek, nekklachten, pijnlijke schouders of nekpijn bij het opstaan kunnen drastisch worden verminderd.

WAT KAN EEN GOED BED VOOR U BETEKENEN?

U slaapt gemiddeld een derde van uw leven. Stelt u zich eens voor wat er gebeurd als uw lichaam gedurende deze belangrijke fase, waarbij juist sprake moet zijn van ontspanning, juist op spanning komt te staan door een verkeerd bed. Spieren worden onnodig en onjuist belast en ook ontstaat door een verkeerde lighouding onevenredig veel druk op de gewrichten plaats. Dit met slaapproblemen en slapeloosheid tot gevolg.

Het bed is ongeveer het meest en intensiefst gebruikte product in uw huis. En toch is het bed nog veel te vaak de sluitpost op de begroting. Natuurlijk is een goed bed een investering. Maar u investeert niet alleen in uw nachtrust en gezondheid. Zeg nou eerlijk, het zou toch fantastisch zijn als u met een perfect anatomisch ondersteunend bed bovendien uw slaapproblemen kunt aanpakken of verminderen?

Bij Van Meeuwen Bedden hebben we bijna 80 jaar ervaring in het verstrekken van een persoonlijk en op maat gemaakt anatomisch verantwoord slaapadvies. Wij vertellen u graag meer over ons slaapgeheim en zijn er van overtuigd dat ook u uiteindelijk zegt:" dat hadden we al veel eerder moeten doen".

En juist daarom is een goed en op maat gemaakt advies van essentieel belang bij de aanschaf van een nieuw bed. Laat u daarom simpelweg goed adviseren door één van onze medewerkers, allemaal met minimaal 25 jaar ervaring op het gebied van slaapadvies. Kom daarom langs in onze showroom of neem per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. danwel telefonisch: 023-5254956 contact met ons op voor verdere informatie. Uw nachtrust is het waard!

Theater Actie

Nu bij aankoop van een matras ontvangt u één GRATIS entreekaart, voor een voorstelling naar keuze, uit het totale aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Klik hier voor meer informatie.